La Morran alueen herkkä ja raikas Cru Barolo
La Morran Tortoniaanisen maaperän runsas magnesiumpitoisuus antaa tälle Barololle huikeita ulottuvuuksia. Tyypillisten metsänpohjaisten aromien kirjoon liittyy myös viehättävän minttuiset ja jopa eukalyptusta muistuttavat aromit.
Tuottaja
Kasvuympäristö
Tarhat sijaitsevat la Morran ja Barolon kuntien rajamailla,
Valmistus
Kuorikäyminen 55hl tammisammiossa 20 päivää, lämpötila 27-30 asteessa. Myös malolaktinen käyminen täällä. Kypsytys tammitynnyreissä 2 vuotta, minkä jälkeen vielä vuoden pullossa.
Väri
Rubiinin punainen väri
Tuoksu
Kypsää marjaisuutta ja syksyn lehtiä, taustalla minttua.
Maku
Runsas paletti tarjoaa hienon tanniinirakenteen ja harmonisen kokonaisuuden.
Ruokasuositus
Juusto Nauta
Tryffelipastan paras kumppani.