Vuonna 1907 perustettua J.Hofstätterin viinitilaa johtaa nykyisin Martin Foradori, yksi Alto Adigen arvostetuimmista viininviljelijöistä ja viinintekijöistä. Foradorin viinifilosofian ydin on viinien pitkäikäisyydessä; todellisen sielunsa viini paljastaa vasta pitkän kypsytyksen tuloksena. Traminen kylässä sijaitsevan J.Hofstätterin 50 hehtaaria käsittävät tarhat sijaitsevat aurinkoisilla rinteillä molemmin puolin Adige-jokea korkeuksilla, joissa vallitsee jokaiselle viljellylle lajikkeelle suotuisa maaperä ja mikroilmasto. Tarhojen nimet (Kolbenhof, Barthenau, Yngramhof, Steinraffler, Cereseto Superiore, Crozzol) näkyvät niiden rypäleistä valmistettujen viinien etiketeissä. J. Hofstätterin viinitalossa vaalitaan ja hienosäädetään Etelä-Tirolilaisia rypälelajikkeita. Pääosassa ovat ennen kaikkea Gewürztraminer, Lagrein ja Schiava (Vernatsch), mutta Foradori käyttää taidokkaasti myös alueelle “juurtuneita” Pinot Blancia, Pinot Grigiota ja Pinot Noiria.
Tämä sivusto on optimoitu uusimmille selaimille ja puhelimille. Emme voi taata, että kaikki ominaisuudet toimivat vanhemmilla selaimilla ja puhelimilla.