Takaisin

Coppo

Coppon veljekset Piero, Gianni, Paolo ja Roberto valmistavat viiniä Piemonten Cannellissa. Piero Coppo vanhemman viime vuosisadan alussa perustaman viinitalon neljättä polvea ja perheyrityksen jatkuvuutta edustaa tänä päivänä Piero nuoremman poika Massimiliano. Perheen viinifilosofia on yksiselitteinen ja selkeä; valmistamme viiniä, koska se on osa paikallista historiaa ja perheen perinnettä. Jatkuva kehitystyö ja ympäristön vaatimukset ohjaavat valmistusta tänä päivänä. Cannellia pidetään Moscato-viinien pääkaupunkina, mutta tärkeä rypälelajike on myös Barbera. Coppon veljekset valmistavat toki perinteisiä Moscato-viinejä, mutta Barbera-viinit ovat heidän lippulaivansa. Vuonna 1984 syntynyt, pienissä tammitynnyreissä kypsytetty Il Pomorosso, antoi Piemonten Barberalle uudenlaiset kasvot.