Intensiivisen aromaattinen 100 % Trebbiano di Lugana -jälkiruokaviini
Tuottaja
Kasvuympäristö
Kalkkimainen savimaa, Peschiera, Gardajärven eteläranta
Valmistus
Ensimmäiset 4 pv ruostumattomissa terässäiliöissä ja myöhemmin 30/40 pv uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Kypsytys 12 kuukautta uusissa tammitynnyreissä, sitten ruostumattomissa terästynnyreissä ja lopuksi 5/6 kk pulloissa.
Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Intensiivinen, jossa on hienoja kukkaisia vivahteita sekä mehiläisvahaa ja vaniljaa
Maku
Syvä, tasapainoinen, aromaattinen
Ruokasuositus
Digestiivi Makea
Jälkiruokaviini, erinomainen perinteisten Panettone- tai Pandoro-kakkujen tai leivonnaisten kanssa
Rypälelajike
100 % Trebbiano di Lugana