Kevyt ja sulokas, aromikas KARIA Chardonnay
Nimi KARIA (KAR-ee-ah) on johdettu kreikkalaisesta sanasta, joka tarkoittaa sulokasta. Se osoittaa, miten valikoiduista viileän ilmaston viinitarhoista Etelä-Napa Valleysta peräisin olevat rypäleet voidaan valmistaa ja sekoittaa saumattomasti yhteen tuoreiden hedelmäisten aromien ja makujen, rapean happamuuden ja hienovaraisen tammen mausteisuuden kanssa. Kevyt ja sulokas: sitä KARIA todellakin on.
KARIA on peräisin Napa Valleyn eteläosan viinitarhoilta; Carneroksen viinitarhoja viilentävät aamuin illoin San Pablo lahdesta pohjoiseen puhaltavat tuulet, tuovat viiniin sitrushedelmien ja mineraalien sävyjä. Arcadia-tarhat tuo viiniin parfyymin ja herkät hedelmäiset luonteet. Oak Knollin viinitarhat antavat sekoitukseen kirkkaan, mehukkaan omenan ja päärynän persoonallisuutta. Atlas Peakin tarhoilta tulevat rypäleet puolestaan lisäävät sitruuna/lime sitrushedelmän luonteen ja rikkaamman suutuntuman.
Tuottaja
Kasvuympäristö
eteläinen Napa Valley
Valmistus
Rypäleet poimitaan kahdessa osassa; puolet syyskuussa, kuivatus appasimento-menetelmällä, toinen puoli jää kypsymään köynnöksiin myöhäisempään sadonkorjuuseen. Kypsytys 9 kuukautta sakan päällä, 35% uusissa / 61% vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä, 4% ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa altaissa.
Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Kypsän hedelmäinen; mangoa, hunajamelonia ja persikkaa sekä vivahteita key lime -piirakasta, omenasta ja kukkaisista nuoteista
Maku
Keskitäyteläinen, kirkkaan ja makuhermoja hivelevä suutuntuma täynnä hedelmää ja ripaus kermaista vaniljaa, johtaen pitkään sitruksiseen ja meloniseen loppumakuun
Ruokasuositus
Mantelikuorrutettu turska yrttivoilla, grillattu kana sitruuna-aiolin kera, grillattu lohi kurkku-, tomaatti- ja tillisalsan kanssa tai uunissa paistettu kananrinta, joka on täytetty pinaatilla ja fetajuustolla.