Gustave Lorentz talo perustettiin 1836. Se on edelleen perheomisteinen 7. sukupolvessa, taloa johtaa tänä päivänä Georges Lorentz. He omistavat 33 hehtaaria omia tarhoja, jotka kaikki ovat luomusertifioituja.
Tuottaja
Kasvuympäristö
Rypäleet ovat Bergheimin ympäristöstä Keski-Alsacesta.
Valmistus
Valmistetaan perinteisellä menetelmällä. Kuohuviinin kypsyy kellarissa hiivasakkojen päällä 24 kuukautta.
Väri
Kuulas punainen
Tuoksu
Herkullisen punamarjainen tuoksu, josta voi löytää puna- ja mustaherukkaa.
Maku
Runsaan marjaisesta tuoksustaan huolimatta viini on kuiva. Puhdasarominen maku ja miellyttävä hapokkuus.
Ruokasuositus
Aperitiivina, antipastille, pizzalle, pastalle sek punaisia marjoja sisältävien jälkiruokien parina.