E. Guigal Saint-Joseph Lieu-Dit

Vivahteikas ja voimakas viini

E. Guigalin menestykseen ovat vaikuttaneet useat eri tekijät. Merkittävimpinä voidaan pitää Guigalin tuottajaperheen sinnikästä omistautumista premium-viinien tuottamiseen – ja rohkeuteen tehdä asioita toisin kuin muut. Se, mikä tekee yrityksestä erityisen poikkeuksellisen, on aikajänne, jossa E. Guigal on onnistunut nousemaan maailman arvostetuimpien viinitalojen joukkoon. Kaikki on nimittäin tapahtunut käytännössä vain yhden sukupolven aikana.

Guigalin tie yhdeksi Rhônen merkittävimmistä viinitaloista on pitänyt sisällään ennen kaikkea valtavan määrän työtä, mutta myös kauaskatseisuutta ja hippusen onnea. Guigalin merkitys alueella on valtaisa; mm. Wine Spectator tituleeraa Marcel Guigalia koko Rhônen vaikutusvaltaisimmaksi viininviljelijäksi.

Tuottaja
Kasvuympäristö
Jyrkät rinnetarhat Saint-Josephin Tournon ja Sarras alueella, gneissi- ja graniittimaapohja.
Valmistus
Valmistetaan rypäleistä, jotka tulevat Jean-Lous Grippat ja Vallouit tiloilta sekä sopimustuottajilta.
Väri
Täyteläisen tummanpunainen, aavistus mustanpuhuvaa violettia
Tuoksu
Runsaan punamarjainen, hennon tamminen
Maku
Ryhdikäs ja voimakas suutuntuma, pehmeillä ja pyöreillä jälkivivahteilla
Ruokasuositus
Riistaruoat, kovat ja kypsytetyt juustot
Maa
Ranska
Appellaatio
AOC
Rypälelajike
100 % Syrah
Alkoholipitoisuus
14,50 %
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Ravintolamyynti