Tilan korkeimmalta kohdalta, Dachsbergin tarhalta tulevassa viinissä on intensiivinen, kypsän hedelmäinen ja briossimainen tuoksu sekä runsas, öljymäinen sitruksinen maku. Spontaanisti terästankeissa ja tammisammioissa käynyt viini on kypsynyt ensin 10 kk hiivasakan päällä ja sen jälkeen 12 kk tammessa. Jos etsit liharuoille sopivaa rieslingiä, se on tässä!
Tuottaja
Valmistus
Spontaanisti terästankeissa ja tammisammioissa käynyt viini on kypsynyt 10 kk hiivasakan päällä ja sen jälkeen 12 kk tammessa.
Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Kypsän hedelmäinen tuoksu briossimaisine, lämpimän mausteisine vivahteineen.
Maku
Konsentroitunut maku tulvii kypsää keltaista hedelmää. Tyylikkään öljymäinen suutuntuma ja kermainen, sitruksinen jälkimaku.
Ruokasuositus
Runsaiden kalaruokien ohella tämä viini on oivallinen kumppani aromaattisille liharuoille. Kokeile peuranlihan tai poron kanssa.
Appellaatio
Qualitätswein Rheingau, VDP Gutswein
Rypälelajike
Riesling 100 %
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Valikoimat
Ravintolamyynti