Klassinen reserva cava arvostetulta cava-talolta
Arvostetun cavatalon reserva cava on valmistettu kolmesta tyypillisetä rypälelajikkeesta: Macabeo, Xarel·lo ja Parellada. Tämä klassinen cava on tehty perinteisen menetelmän mukaisesti, jossa toinen käyminen ja kuplien muodostuminen tapahtuu pullossa. Kuiva ja melko runsas maku, jossa paahteisia ja sitruunaisia sävyjä. Wineries for Climate Protection sertifiointi kertoo tuotteen ympäristöystävällisyydestä.
Tuottaja
Valmistus
Rypäleet valikoidaan tarkoin ja jokainen lajike käy alkoholikäymisen erikseen. Viinintekijä sekoittaa parhaat viinit sopivassa suhteessa toisiinsa ja lopullinen seos käy toisen käymisen pulloissa, jonka seurauksena muodostuvat kuplat. Tällä perinteisellä menetelmällä kuplista tulee hienostuneempia ja ne integroituvat paremmin viiniin. Cavaa kypsytetään kellarissa sakan päällä vähintään 15 kuukauden ajan ennen uudelleen korkitusta.
Väri
Kuulas vaalean keltainen.
Tuoksu
Raikkaan hedelmäinen ja hennon briossinen tuoksu.
Maku
Kuiva, miellyttävän hapokas maku, jossa viheromenaa, paahteisuutta, mineraalisuutta ja sitruunaisia sävyjä.
Ruokasuositus
Aperitiivi Seurustelu
Viini on herkullista sellaisenaan nautittavaksi tai aperitiiviksi. Sopii hyvin myös tapasten ja suolaisten alkupalojen kanssa.
Rypälelajike
45% Xarel·lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
Alkoholipitoisuus
11,50 %
Valikoimat
Ravintolamyynti